browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uppskattande recension av Krigiska ord i Språktidningen (4/11)

Posted by on 7 juli, 2011

Uj, vad jag blev nervös när svärfar berättade att han läst en recension av Krigiska ord i Språktidningen (juni 2011); vissa recensioner väger definitivt tyngre än andra. Men känslan av fjärilar i magen förvandlades snabbt till belåtenhet när jag konstaterade att recensenten uppfattat och uppskattat boken på rätt sätt. Det handlar ju om bildnings-, nyfikenhets- och nöjesläsning snarare än ett referensverk.

Att få sin språkbok beskriven som  en”behändig[a] presentbok” ger inga akademiska poäng, men det är inte det jag samlar – jag vill ju sprida kunskapsglädje och rikta blicken mot universums, mänsklighetens och världshistoriens största förunderlighet: att alltsammans hänger samman!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *